Vabimo vas, da se nam pridružite na Mednarodnem gospodarskem forumu Slovenije, Hrvaške, Srbije in Črne gore, poslovnem dogodku na letošnjem sejmu MOS.

Dogodek se bo odvijal v torek, 10. septembra 2019, s pričetkom ob 14. uri v Modri dvorani I, (Celjski sejem d.d., Dečkova 1, Celje).

Namen foruma je prispevati k nadaljnji krepitvi gospodarskega sodelovanja ter podjetniškega povezovanja na območju nekdanjega skupnega tržišča. Izbor vsebin in sodelujočih na forumu temelji na prizadevanjih za predstavitev aktualnih poslovnih okoliščin in priložnosti, hkrati pa tudi odgovorov na različne izzive, s katerimi se soočamo na posameznih tržiščih.

Brezplačne vstopnice in organizirani prevoz v Celje je zagotovljen. Prijave sprejemajo v pisani Območne obrtno-podjetniške zbornice Krško, na telefonu 07/492 5343 oz. 07/490 1220  ali na naslov janja.starc@ozs.si.   Prijave sprejemajo do četrtka, 05.09.2019 oz. do zapolnitve prostih mest. Pohitite s prijavami. 

Forum bo odlična priložnost za poslovno mreženje in pridobivanje novih informacij, zato vas vljudno vabimo k udeležbi !

Program:

13.45 Prihod in Registracija

14.00 Splošni – predstavitveni del

  • Analiza gospodarskega stanja Slovenije, Hrvaške, Srbije in Črne gore
  • Predstavitev države partnerice 52. MOS Črne gore – Privredna komora Crne Gore
  • Vpliv digitalizacije na poslovanje MSP-jev in priložnosti s predstavitvijo primera dobre prakse “E commerce” hrvaške platforme za podporo pri prodaji izdelkov in storitev MSP-jev – Obrtnička komora Zagreb.

15.45. Okrogla miza “Priložnosti poslovanja na trgih nekdanje skupne države (podjetniki vseh štirih držav)

17.00 Mreženje ob prigrizku

Imate vprašanje?

Pokličite nas!

  • 07/ 490 22 20