SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju s partnerji organizira individualna B2B srečanja med slovenskimi in tujimi podjetji – SEE MEET 2019.

Dogodek bo potekal med 16. in 17. oktobrom 2019 v Mariboru.

SEE MEET Slovenia 2019 je mednarodni forum, ki ponuja priložnost za mala in srednje velika podjetja iz vseh poslovnih sektorjev za rast poslovanja na nacionalnih in mednarodnih trgih ter pridobivanje novih kontaktov in povezav preko individualnih vnaprej pripravljenih sestankov in neformalnega mreženja v času foruma.

Forum ponuja edinstveno platformo za podjetja iz različnih panog s posebnim poudarkom za podjetja s področja digitalizacije industrijskih procesov in IKT, predelovalne industrije (kovinska, izdelki iz gume in plastičnih mas), s področja energetske učinkovitosti in druge storitve. V sklopu dogodka bodo podjetja lahko razširila svoje poslovanje na domačem in tujih mednarodnih trgih z do 15 vnaprej načrtovanimi osebnimi sestanki, ki nudijo hitro in učinkovito prepoznavanje interesa za nadaljnje poslovno sodelovanje.

Podroben program in dodatne informacije o dogodku najdete na spletni strani SEE MEET Slovenia 2019.

Vsa zainteresirana slovenska podjetja vabljena, da potrdite udeležbo na dogodku najkasneje do 22. septembra 2019, tako da izpolnite elektronsko prijavnico.

Dodatne informacije: